Zdravlje iz prirode

Zdravlje Iz Prirode newsletter su besplatne e-novine koje sadrže dragocjene informacije vezane za poboljšanje vašeg zdravlja na potpuno prirodan način koje vam stižu na vašu e-mail adresu.

Pridružite nam se još danas!

Secure/safe
 
Ime 
Email 

Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih revolucionarnih informacija, a sada možete i vi.
Zdravlje iz prirode

Izdvojeni proizvodi


Kozmetika na bazi placente

Placenta krema

Novo otkriće dermatološke kozmetike !


Formula obogaćena placentom, znači snagu obnove lica, napredak protiv starenja. Priroda ističe ljepotu vašeg lica punog života, BEZ BORA.

Tajna mladosti kože se nalazi u ekstraktu i matičnim stanicama placente (ovčje posteljice). Ekstrakt placente stimulira sintezu kolagena i elastina, jača stijenke kapilara, ubrzava metabolizam, te regenerira kožu čineći je elastičnom i glatkom. Ekstrakt placente je jedinstvena riznica aktivnih sastojaka, koji su po svome svojstvu slični ljudskim. Koža ih upija gotovo u potpunosti, doživljavajući ih „kao svoje“, zaustavlja proces starenja, dajući svježinu, zdrav izgled, otklanjajući nedostatke (bore, strije, ožiljci, ožiljci od akni, tamne mrlje).

U kolekciji su sadržani slijedeći aktivni sastojci:
  • Ekstrakt ovčje posteljice - aktivno pomlađuje, obnavlja stanice kože i aktivnost mišića, hidratizira i povećava elastičnost, štiti od melanizacije (pojave mrlja), antioksidans;
  • Aminokiseline - hrane kožu i aktiviraju njena zaštitna svojstva, toniraju;
  • Demineralizirana voda - omekšava i hidratizira kožu;
  • Vitamini - daju koži važne mikroelemente i hranjive tvari;
  • SOD – (super oksid dismutaza) je osnovni tjelesni antioksidant koji štiti stanice od slobodnih radikala, koji su glavni uzročnici starenja kože. Ljudsko tijelo ima smanjenu proizvodnju ovog enzima poslije tridesete godine.
  • Voćne kiseline - čiste pore, ubrzavaju obnavljanje stanica;
  • Polinezasićene masne kiseline - intenzivno hrane stanice kože, održavaju vlažnost;
  • Kolagen - pomaže očuvanju elastičnosti i čvrstoće kože, pomlađuje;
  • UltraljubičastI filteri - štite kožu od ultraljubičastog (UV) zračenja;
  • Dodaci na bazi algi - toniraju, osvježavaju i hrane kožu;
  • Fibrin - daje svježinu, tonira kožu
NAPOMENA! PLACENTNA kolekcija je namijenjena osobama starijim od 35 godina (osim korektivne kreme)


 
Placenta
Piling za lice na placentnoj osnovi , 80g
Artikl : 10301

Opis: Piling čisti kožu dubinski i učinkovito uklanja slojeve mrtvih stanica. Učinkovito pomlađuje! Čisti pore i obnavlja stanice kože, hidratizira, povećava elastičnost, izbjeljuje i poboljšava ten. Bori se protiv starenja i slabljenja, daje koži vitalnost i energiju, čini je glatkom i mekom poput svile.

Kombinacija navedenih komponenti proizvodi nevjerojatan efekt. Voćna kiselina čisti pore, ubrzava obnavljanje stanica, kolagen otklanja pojavu znakova starenja, demineralizirana voda hidratizira kožu. Čak i poslije prve uporabe koža zrači mladenačkom energijom i čistoćom. Redovnom uporabom pilinga pomažemo odstranjivanju manjih defekata, kao što su mali tragovi ogrebotina i opekotina. Pogodan je za sve tipove kože.

Aktivne komponente: Ekstrakt ovčje posteljice, aminokiseline, vitamini, voćna kiselina, kolagen, demineralizirana voda.

Primjena: Nanosi se mala količina pilinga kružnim masirajući pokretima na suhu kožu lica i vrata u trajanju od 1-2 minute. Nakon nanošenja ispere se vodom. Za bolji učinak koristi se u kombinaciji s kremom iz iste kolekcije.


 
Placenta
Korektivna krema za lice na placentnoj osnovi, 50g
Artikl: 10302

Opis:
Krema namijenjena za učinkovito otklanjanje bora, tamnih žuto - smeđih pjega, mrlja i strija (koje se javljaju tijekom trudnoće), akni i ožiljaka (koji se javljaju poslije uklanjanja mitesera). Komponente od kojih je napravljena krema čine je izuzetno učinkovitom: obnavlja stanice i štiti nove stanice kože, sprječava akne i bore, poboljšava cirkulaciju i stimulira apsorbiranje kisika u stanicama, tonira kožu i dopunjuje nedostatak hranjivih tvari. Kao rezultat toga površna kože postaje ravna, blijede ožiljci i mrlje od hiperpigmentacije. Koža postaje glatka, meka i svježa.

Aktivne komponente: Ekstrakt ovčje posteljice, aminokiseline, vitamini, SOD (superoksid dismutaza), polinezasićene masne kiseline.

Primjena:
Krema se nanosi na čistu kožu laganim pokretima masaže. Višak kreme se odstranjuje papirnatom maramicom. Krema se preporučuje za obnavu oštećene kože i odstranjivanje defekata kao što su ožiljci od akni, ogrebotine, bore i mrlje. Korektivna krema je pogodna za sve tipove kože, ne postoje starosna ograničenja.


 
Placenta
Regenerativna krema za lice protiv bora na placentnoj osnovi, 50g
Artikl: 10303
 
Opis: Sprječava starenje i boranje, hidratizira, pomlađuje kožu, tonira, daje joj svježinu, zdrav izgled i otklanja defekte. Fibrin i vitamini E i S intenzivno hrane stanice kože, poboljšavaju cirkulaciju krvi, vraćaju koži vitalnost i elastičnost. Demineralizirana voda omekšava i vlaži kožu. Redovitom uporabom kreme smanjuju se bore, sprječava se starenje kože i povećava elastičnost.

Aktivne komponente: Ekstrakt ovčije posteljice, aminokiseline, vitamini  SOD (superoksid dismutaza), polinezasićene masne kiseline, fibrin, demineralizirana voda.

Primjena: Malu količinu kreme ravnomjerno nanijeti na očišćeno lice i vrat. Laganim pokretima masaže se utrljava u kožu dok se ne apsorbira u potpunosti. Krema za regeneraciju se preporučuje za upotrebu nakon pojave prvih bora, nakon prvih znakova starenja, kao i nakon 35. godine života. Ona odgovara svim tipovima kože.


 
Placenta
Hidratantna krema s hranjivom osnovom na placentnoj osnovi, 50g
Artikl: 10304

Opis: Nježna krema intenzivno hidratizira, hrani, poboljšava imunitet i dugotrajno štiti kožu čineći je mekom i nježnom. Komponente uključene u sastav kreme su moćna zaštita protiv nepovoljnih uvjeta okoliša, štiteći i od UV utjecaja. Kolagen aktivno zaustavlja proces starenja kože. Vitamini E i S i fibrin hrane kožu. Aktivni enzimi vezuju i izbacuju toksične radikale. CV  filteri štite kožu od štetnog ultraljubičastog zračenja. Prirodne komponente osiguravaju potpunu hidrataciju. Kao rezultat, koža je zaštićena, hidratizirana i bogata hranjivim tvarima, vitalna i elastična. Učinkovita je za suhu i kombiniranu kožu. Sve ovo je garancija za zdravu, mladu i lijepu kožu. Preporučuje se za hidratiziranje i zaštitu kože svakodnevno, osobito za suhu i osjetljivu kožu.

Aktivne komponente: Ekstrakt ovčije posteljice, aminokiseline, vitamini, SOD (superoksid dismutaza), polinezasićene masne kiseline, kolagen, prirodne hidratantne tvari, ultraljubičasti filteri, fibrin.

Primjena: Hidratantna krema se nanosi 1-2 puta dnevno. Laganom ravnomjernom masažom se nanosi na površinu lica i vrata dok se u potpunosti ne apsorbira.



 
Placenta
Тonirajuća krema za lice na placentnoj osnovi – ton 01, 50g
Artikl: 10305

Opis: Pomaže kod uklanjanja manjih kožnih defekata i nedostataka, tonira kožu dajući joj zdravu ružičastu boju. Idealna je zaštita od UV zračenja, poboljšava opće stanje kože i aktivira njene obrambene mehanizme, pomaže kod izbacivanja toksina. Daje licu svilenkastu, nježnu, prirodnu nijansu. Dodaci na bazi algi čine kremu visoko učinkovitom. Oni hrane kožu, toniraju i osvježavaju. Prirodne hidratantne tvari aktivno hidratiziraju kožu. Jedinstvena receptura daje kremi veliku prednost – ne začepljuje pore, dozvoljava stanicama kože da dišu. Nanošenje kreme ne izaziva osjećaj "zategnutosti". Koža izgleda lijepo, mlado i zdravo. Tonirajuće komponente prikrivaju male defekte daju koži prirodnu nijansu čineći je glatkom poput svile, naglašavajući konture lica.

Aktivne komponente: Ekstrakt ovčije posteljice, aminokiseline, vitamini, SOD (superoksid dismutaza), polinezasićene masne kiseline, dodaci na bazi algi, prirodne hidratantne supstance, tonirajuće komponente.

Primjena: Laganim pokretima masaže krema se ravnomjerno nanosi na cijelu površinu lica i vrata. Preporučuje se u zaštiti od negativnog utjecaja okoliša i "prikrivanje" malih defekata na koži. Pogodna je za sve tipove kože.



 
Placenta
Gel-krema protiv bora za područje oko očiju na placentnoj osnovi, 50g
Artikl: 10306

Opis: Nježna gel - krema je namijenjena za najosjetljivije zone lica, ima zaštitni i lifting efekt. Aktivne komponente prodiru duboko kroz stanice kože, hrane je, hidratiziraju, toniraju, uklanjaju podočnjake i tamne krugove oko očiju. Ekstrakt ovčje posteljice pomlađuje stanice kože, povećava njenu elastičnost i zategnutost. Aminokiseline i vitamini osiguravaju koži sve hranjive tvari. Rezultati korištenja nadmašuju sva očekivanja. Krema posjeduje snažan efekt: odstranjuje fine bore i uklanja znakove starenja, tonira i učvršćuje kožu čineći je zategnutom i tvrdom u zoni očnih kapaka.

Aktivne komponente: Ekstrakt ovčje posteljice, aminokiseline, vitamini, SOD (superoksid dismutaza), polinezasićene masne kiseline.

Primjena: Krema se nanosi 2 puta dnevno (ujutro i navečer) na očišćenu kožu lakim pokretima masaže oko očiju. Nježna tekstura se lako rasprostire i apsorbira. Nakon nekoliko minuta se suvišna količina uklanja maramicom. Preporučuje se nakon prvih znakova starenja kože.


 
Placenta
Krema za ruke s placentom i biserima, protiv staračkih pjega, 80ml
Artikl : 40104

Opis:
Biserni prah sadrži široki spektar aminokiselina i minerala, obogaćuje kožu hranjivim tvarima, aktivno regenerira stanice i sprječava pojavu staračkih pjega, čini kožu savršeno čistom, svježom i glatkom. Krema ima umirujuće i protuupalno djelovanje, sprječava lomljenje noktiju i čini ih jačim. Ekstrakt placente je jedinstvena riznica bioaktivnih spojeva koje su po sastavu slične ljudskim, koža ih apsorbira gotovo u potpunosti doživljavajući ih kao "svoje". Pomlađuje kožu, stimulira metabolizam i formiranje novih
stanica.

Aktivne komponente: Voda, ekstrakt ovčje posteljice, ekstrakt prirodnog bisera, lanolin, ricinusovo ulje, hidratantni prirodni sastojci, vitamini i minerali.

Primjena: Nanositi ujutro i navečer na čistu kožu, masirati dok se potpuno ne apsorbira.

Više informacija možete dobiti na slijedeći broj telefona 031/502-312 te na e-mail adresu info@zdravljeizprirode.hr


isprintaj   <<< nazad


15973
ZdravljeIzPrirode.net

Newsletter

 
Besplatne elektronske novine o poboljšanju zdravlja prirodnim putem.
Ime
Email
Poštujemo Vašu privatnost i ne toleriramo spam. Stotine članova već imaju koristi od ovih dragocjenih informacija, a sada možete i vi.

Sponzori

 
LINKOVI:
 |Promocija zdravlja|   |Alternativni Centar|   |Ljekarne Tripolski|   |Vivasol.hr|   |JesteLiZnali.com|   |PodsjetiMe.net|   |WebZaSve|   |ZdravljeIzPrirode.net|   |Besplatna Promocija|   |PlivaZdravlje|   |Predstavljamo.com|   |NajboljeNaNetu.com|